Domain Regisztráció

Regisztrációs információ .CZ domain

Ár
Domain regisztráció 1 évre
1 800 Ft
Domain regisztráció meghosszabbítása 1 évvel
2 400 Ft
Domain tulajdonosváltás díja

Regisztrátor

A szolgáltatás célja az ügyfélnek egy virtuális szerver (hoszt) biztosítása az Interneten. A webhoszting kifejezés jelentése egy szerver szolgáltató szolgáltatásainak bérlése, mint például adat átviteli lehetőség az Interneten HTTP protokoll segítségével, vagy e-mail fiók használat levél küldéshez és fogadáshoz.

Az ügyfél annyi domain nevet és egyéb szolgáltatást rendelhet, amennyit szeretne, abban az esetben, ha ezek nem speciális ajánlatok keretén belül vannak meghirdetve.

A szolgáltató által kínált szolgáltatások árát az ügyfélnek kell fizetnie a megegyezés szerinti összegben. Az árak a szolgáltató weboldalán az éppen aktuális árlistán bármikor megtekinthetőek.

A szolgáltatások megrendelése után az ügyfél egy fizetési kérelmet kap az általa megadott e-mail címére, ami tartalmazza a megrendelés részleteit, valamint minden szükséges információt a fizetéshez. A Csehországban és Szlovákiában élő ügyfelek a saját országaikban megtalálható bankokat is használhatják fizetésre (Csehországban Raiffeisen Banknál cseh koronával lehet fizetni, a szlovákiai Tatra Banknál, pedig Euroval). A számlára történő teljes összeg elutalása után a szolgáltató elküld egy aktivációs e-mailt, amiben minden információ szerepel az ügyfél szolgáltatásainak menedzselésére. Ezt követően az ügyfél kap egy számlát saját országának pénznemében, ami tartalmazza az összes Európai Uniós tagállamra érvényes adót.

További információk

A Csehországban és Szlovákiában élő ügyfelek saját országaikban megtalálható bankokat használhatnak fizetésre (CZK Raiffeisen Banknál Csehországban, Euro Tatra Banknál Szlovákiában).

 

Regisztrátor váltás:
A regisztrátor váltás térítésmentesen történik. A megrendelő űrlapon kiválaszthatja a regisztrátor váltást és az egy éves hosszabbítást egyszerre.
Lejárat:
A lejárati dátum utáni 45 napon keresztül a domain az. ún. védelmi időszakba (karantén) kerül, ha ez alatt az idő alatt sem lesz megújítva a domain, akkor az szabadon megvásárolható lesz másnak. A karanténból való eltávolítás pénzdíjba kerül.
További információk:
Ha felkeltettük érdeklődését, kérem lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati központunkkal, ahol még részletesebb információt kaphat.