#

Hoszting szolgáltatások

Domain regisztráció és menedzsment, weboldal és e-mail tárhelyek, virtualizáció és egyéb hoszting szolgáltatások.

#

Webhoszting

A webhoszting egy tárhelyet jelent, ahol weblapokat lehet tárolni és egyéb szolgáltatásokat igénybe venni (e-mail, FTP, MySQL, statisztikák, stb.). Az egyes hoszting tervek a különböző igényekhez alkalmazkodnak, és bármikor lehet nagyobb tervre váltani.

#

Domain regisztráció

A TLD piac legalacsonyabb áraival rendelkezünk. Mind európai, mind világszerte használt domainek regisztrálhatók nálunk, köztük ékezetes karakter támogatással *, területi és generikus domainekkel.

#

Virtuális szerver VPS

Az általunk kínált VPS szerverek nincsenek szabványos "csomagokra" lebontva. Szervereink azon alapulnak, hogy minőségi teljesítményt nyújtsanak az Ön igényeire szabva. A konfiguráció kialakítása közben olyan paraméterek közül választhat, mint a processzorok száma, memória mérete, lemez mérete, stb.

Dedikované servery

Dedikált szerverek

Kínálatunkban nincs előre elkészített konfiguráció - megadjuk a lehetőséget, hogy olyan szervert hozzon létre, ami pontosan az Ön igényeire van szabva. Választhat pár alapvető platform közül, ami a dedikált virtuális szerver általános tulajdonságait fogja meghatározni. A kiválasztott platform tartalmazni fogja a futtatáshoz szükséges minimális konfigurációt, majd Ön hozzáadhat annyi memóriát, amennyit szeretne.

Axfone Disk

Axfone Disk

Többé nem kell adatai, fotói, zenéi, filmjei, vagy éppen könyvei biztonsági mentéseivel vesződnie. Egyszerűen csatlakoztassa Axfone Disk-jét számítógépéhez és használja úgy, mint bármelyik más külső vagy hálózati meghajtóját.

SSL Tanúsítványok

SSL Tanúsítványok

Tanúsítványok széles választékát tudjuk figyelmükbe ajánlani! Az oldalon szereplő tanúsítványoknál sokkal többet. Ha nem találta meg az Ön által keresett Tanúsítványt, lépjen kapcsolatba velünk és termékeink teljes listáját megtekinthetővé tesszük.