Dedikált szerver

Állítsa be dedikált szerverét igénye szerint!

VPS szerverének teljesítménye nem elégíti ki igényeit? Válassza ki különleges ajánlataink közül az Önnek legmegfelelőbb dedikált szervert!

Kínálatunkban nincs előre elkészített konfiguráció – megadjuk a lehetőséget, hogy olyan szervert hozzon létre, ami pontosan az Ön igényeire van szabva. Választhat pár alapvető platform közül, ami a dedikált virtuális szerver általános tulajdonságait fogja meghatározni. A kiválasztott platform tartalmazni fogja a futtatáshoz szükséges minimális konfigurációt, majd Ön hozzáadhat annyi memóriát, amennyit szeretne. Ezen kívül lehetősége van hardware controllert hozzáadni és Linux vagy Windows operációs rendszerek közül választani. A havi bérbe vétel teljes árát az online konfigurátor azonnal kiszámolja, majd a szerver 3-4 napon belül elkészül. Ha nem szeretne várni, akkor választhat raktáron lévő szervereinkből. Abban az esetben, ha egyik ajánlatunk sem megfelelő lépjen kapcsolatba velünk. Fel tudunk ajánlani több száz gigabájtnyi memória és több tíz merevlemez használatát is akár.

 

Legfőbb előnyök:

  • nem számolunk fel aktivációs díjat
  • installálja fel Ön DVD segítségével a kívánt OS-ét, vagy bízza ránk a telepítést és mi megcsináljuk teljesen ingyen
  • Linux disztribúciók, Windows Server és egyéb Microsoft szoftverek állnak rendelkezésére
  • online konfigurátor használat és tároló szerverek közötti választási lehetőség
  • távoli hozzáférés KVM-mel és IPMI-vel
  • professzionális adatközpont elektromosan támogatott UPS-sel és dízel egységgel
  • 100 Mbps sávszélesség 1:4-es arányban és korlátlan adatforgalommal minden szerverre
  • márkás Supermicro szerverek
  • egy IPv4 címet és bármennyi IPv6 címet használhat
  • szerződéses hűségnyilatkozattal, havi fizetéssel (első időszak 3 hónap)

Managed szerverek verhetetlen áron

Szeretné ránk bízni dedikált szerverének felügyeletét? Igényeljen átfogó felügyeletet és monitoring központunk non-stop vállalja szervere adminisztrációját. Nem kell aggódnia szervere teljesítményével kapcsolatban, szakmai felügyeletét rendszergazdáink elvégzik. A szolgáltatás díját a szerver ára határozza meg (a szerver havidíjának 30%-a, legalább 3600 Ft-os összegben) dinamikusan alkalmazkodva az igényeihez.

 

Rendeljen Microsoft szoftvert és 30 napig ingyenesen kipróbálhatja

Egy dedikált szerveren természetesen bármely Linux disztribúció futtatható. Ha azonban a Windows operációs rendszert preferálja, több Microsoft szoftvert is fel tudunk ajánlani, havi fizetéssel, elérhető áron. Abban az esetben, ha ki szeretné próbálni először a szoftvereket az sem akadály – 30 napos ingyen próbahasználatot biztosítunk Önnek! Ha érdekli valamely Microsoft szoftver havi bérlése, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

 

Kapcsolódó hivatkozások

Online konfigurátor dedikált szerverekhez.

Aktuális dedikált szerver ajánlataink.